Wemes
Профессиональная область:
IT: консалтинг, разработка, внедрение, хостинг и пр.
Регион:
Львов

Комментарии (6)

| 27.04.18

Галіма контора (бо по-іншому і не назвеш)! Можливо їх технарі і нормальні пацани, але власник [censored] ще те ... На співбесіді, заставив чекати близько 10-ти людей стояти в коридорі півтора години, поки він чай попивав, пізніше народ просто до нього достукався з претензією - що за нахабство ??? А він типу - "Хто не хоче чекати відпроваджуйте зразу додому". Оформлення ніякого, відсоток від продажу, короче намахалово. P/S - Опис власника - недорослий п**арок з роздутою самооцінкою .

Татьяна | 27.04.18

Не фирма, а [censored] Сами ни на что не способны, как падальщики ищут где можна украсть что-то. Работают в основном бездарности за сущие копейки, потому никуда больше не берут. На одного работника 4 директора с коронами на голове. Умным людям там делать нечего. Обходите десятой стороной эту гниль

Татьяна | 27.04.18

Не фирма, а [censored] Сами ни на что не способны, как падальщики ищут где можна украсть что-то. Работают в основном бездарности за сущие копейки, потому что никуда больше не берут. На одного работника 4 директора с коронами на голове. Умным людям там делать нечего. Обходите десятой стороной эту гниль

Марина | 27.04.18

Працюю від самого початку в компанії. Не все було "гладко", іноді затримували ЗП, але радує, що її просто затримували, коли інші контори тупо банкрутували і нічого не виплачували. Моя особиста думка - компанія хороша. Не чудова, бо є куди розвиватись, але свої плюшки у людей присутні. Особисто щодо деяких осіб, які попрацювали тиждень,і кажуть (цитата) "або ви мені скидаєте бабло на картку до вечора, або я пишу про вас погані відгуки"... Попереджали ж - якщо протягом тижня звалюєш, ніхто не платить. Якщо залишаєшся - платять за все. У мене взагалі не тиждень а місяць був тестовий, і нічо - заплатили як і обіцяли. А щодо начальства, яке "пило чай" - є такий американський тест хедхантерів - змусити людей чекати. Якщо дочекаєшся - значить хочеш працювати. Якщо не дочекався - ну то йди з миром.

Ксения | 27.04.18

Проработала неделю. Ушла, потому что не захотела работать в компании, где думают только о том, как больше срубить бабла с клиента. Все мои рекомендации по внутренней оптимизации сайтов игнорировали. Стараются в первую очередь привязать клиента к себе, а не сделать работу качественно. Зарплату так и не выплатили. Начальник просто перестал отвечать на сообщения и письма.

Андрій | 27.04.18

Якщо відсоток це намахалово, то оформлення на ставку намахалово з іншої сторони :))) Пропрацював в цій конторі менеджером близько пів-року, свій бардак свої пріколи але гроші платять вчасно, за оформлення питання не стояло взагалі, трудовий договір через тиждень стажування підписали, через місяць був на офіційному і на відсотках :))) Хто не хоче працювати той не буде, імхо. Власники дивні, але я так і не зрозумів, чи власники, чи відповідальні, чи тато забавку купив, але це менше всього цікавило. По відлученнях наприклад жодного разу навіть довідку не попросили, все на словах. Резюме: нормальна конторка зі своїми тараканами, але тільки для тих хто хоче працювати і жахлива для дармоїдів ;) Якби не переїзд, можливо і досі б там працював:))))

Написать комментарий
Captcha
Ваш отзыв добавлен и будет опубликован после модерации.