Саб-арматура
Профессиональная область:
Металлургия
Регион:
Киев

Комментарии (4)

| 27.04.18

Соловей Алексей Бахтиярович директор компании "САБ- искан груп","Саб Арматура" Фамилия отлично отображает его жизненное кредо: умение заливать в уши у Алексея Бахтияровича на высоте. Берегитесь!!! Мягко стелет,да нечего сьесть на ужин!!! Бідні людоньки,не йдіть до нього працювати,тому що Ви зрозумієте,що таке сучасне рабовладіння.

сережа | 27.04.18

Не могу забрать заработанные деньги.несмотря на то что работал на износ.в колективе 30%интриганты но поверьте етого более чем достаточно.

Бывший сотрудник))) | 27.04.18

Правда только в том, что его желание кинуть людей с геометрической прогрессией усиливается . Мне тоже должен. Думаю денег ты не заберешь т.к Соловью даже почки своей не хватит продать чтобы со всеми рассчитаться. И она уже непригодная(((( в данной ситуации закордон в бега , а желательно внешность сменить. лучший кидок в отрасли запорная арматура!!!

Соловей Олексій Бахтіярович | 27.04.18

Шановний невідомий працівник, хочу Вас повідомити, що вміння говорити це - НОРМА спілкування та інформаційного обміну між (Homo sapiens), щоб було Вам зрозуміліше це - людина розумна. Манера та специфіка роботи в нашій компанії менеджера заключається іменно в цьому вмінні спілкування і якщо людина не здатна нормально висловлювати свою думку це не хвороба, а недолік... В кого з керівників є бажання щоб на його підприємстві працювали полу німі імбіцили??? Іншої характеристики я Вам шановний (фірмоплюй) і не можу дати. Моя Вам порада з Вашим життєвим поглядом переглядуйте обяви з працевлаштування вахтерш в туалети загального користування на КИЇВ-ПАСИЖИРСЬКИЙ... Щасти Вам!

Написать комментарий
Captcha
Ваш отзыв добавлен и будет опубликован после модерации.